Verzending & Bezorging

Verzending:

Wij bereken geen verzendkosten voor bestellingen boven € 50,00 binnen Nederland. Bestel je vanuit het buitenland dan betaal je altijd de verzendkosten die gelden voor dat land.

Bezorging:

Onze bestellingen worden bezorgd door PostNL of door DPD.

We streven ernaar om elke bestelling binnen 1-3 werkdagen te versturen. Wanneer jouw bestelling is verwerkt en verzonden ontvang je van ons een verzendbevestiging via mail.

Retourneren:

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je gebruikt hiervoor ons retourformulier. Je krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd. Enkel de kosten voor het retour sturen naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van de vervoerder waarmee je wilt verzenden. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@hetadress.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Breng je een artikel bij ons in de boetiek retour dan ontvang je je aankoopbedrag retour.  Heb je verder nog vragen over de verzending, bezorging of retourneren? Mail ons dan: info@hetadress.nl of bel ons: 06-54992030.