Ruilen & Retourneren

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je gebruikt hiervoor ons retourformulier. Je krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd. Enkel de kosten voor het retour sturen naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van de vervoerder waarmee je wilt verzenden. 

Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@hetadress.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Breng je een artikel bij ons in de boetiek retour dan ontvang je je aankoopbedrag retour. 

Heb je verder nog vragen over de verzending, bezorging of retourneren? Mail ons dan: info@hetadress.nl of bel ons: 06-54992030.

Adres voor het retour brengen/sturen:

HET A’DRESS
Lichtenvoordsestraatweg 9
7121 AA   AALTEN